Televisie en internet

Tegenwoordig is het zo dat steeds minder mensen nog gebruik maken van een vaste telefoon in huis. Dit komt natuurlijk door de mobiele telefoon en het gemak hiervan. De meeste mensen hebben de mobiele telefoon altijd op zak en dat betekent dus dat wanneer ze gebeld worden ze enkel de telefoon uit hun zak hoeven te halen en niet naar de vaste telefoon moeten lopen. Het klinkt als luiheid, maar het wordt ons nou eenmaal gemakkelijk gemaakt.

Vaste telefonie overbodig?

Als vaste telefonie voor u overbodig is heeft u weinig aan een alles in 1 pakket zult u wellicht denken. Dat kan wel zo zijn, maar het is niet onverstandig om eens de prijzen van alles in 1 pakketten naast die van de prijzen voor een televisie + internet pakket te leggen. U zult zien dat de verschillen minimaal zijn en dat u dus voor de telefonie extra niet heel veel hoeft te betalen. Als u dit inderdaad met ons moet concluderen is het dus misschien niet zo onverstandig om toch een vaste telefoon te nemen.

Voor veel mensen is de vaste telefoon overigens nog steeds heel belangrijk. Voor die mensen is het alles in 1 pakket dus nog altijd de beste oplossing. Op een vaste telefoon kun je altijd vertrouwen en je hoeft ook niet bang te zijn dat de batterij leeg is of iets dergelijks. Ondanks dat de vaste telefoon langzaam uit beeld verdwijnt zweren heel veel mensen er nog altijd bij.

This entry was posted in Berichten and tagged , , , . Bookmark the permalink.