Op afstand opnemen

Wist u dat bij provider UPC u de mogelijkheid heeft om via uw mobiele toestel op te nemen? Hiermee bedoelen we dat u uw mobiele telefoon kunt gebruiken om thuis de recorder aan te zetten, zodat wanneer u van huis gaat en u bent vergeten uw favoriete serie of een film in te stellen u dit alsnog kunt doen op afstand.

Televisie opnemen via app

Om van de bovenstaande dienst gebruik te kunnen maken dient u wel eerst de app te downloaden. Geen zorgen, de app is geheel kosteloos en dit maakt het ook zo aantrekkelijk en dit zorgt ook voor de enorme populariteit hiervan. Nou is dit niet direct een reden om over te stappen naar UPC als u daar nog geen klant bent, maar dit samen met het feit dat UPC hele goede diensten levert samen met kabelinternet, wat voor een stabiele internet connectie zorgt, is UPC zeker de moeite waard om te overwegen.

Opnemen volgens online televisiegids

De app werkt gewoon volgens de tv-gids. U logt in op uw UPC account en vervolgens kunt u de online tv-gids bekijken, waaruit u dan de programma’s of films selecteert die u wilt opnemen. Gemak dient de mens en dat geldt ook zeker voor deze app. Niks wordt aan het toeval overgelaten door UPC en wij zijn benieuwd wat het volgende is waar ze mee zullen komen.

This entry was posted in Berichten and tagged , , , , . Bookmark the permalink.