Live opnemen van uw televisie

U heeft vast wel al eens gehoord van de mogelijkheid om live op te nemen vanaf uw televisie. Naast het live opnemen van de televisie kunt u ook gewoon de televisie pauzeren op elk gewenst moment en weer verder kijken wanneer het u het beste uitkomt.

Vergelijk het alles in 1 pakket en u zult merken dat hier niks over in het overzicht staat. Dat klopt, want dit is dus niet standaard inbegrepen bij een alles in 1 pakket, maar het is optioneel. Dit betekent dus dat u extra geld zult moeten bijleggen op uw alles in 1 pakket om gebruik te kunnen maken van deze dienst. Het goede nieuws is echter wel dat alle providers deze extra dienst aanbieden, en dat tegen een vrij laag tarief. Zo vraagt Tele2 bijvoorbeeld slechts 5 euro extra per maand bovenop de kosten voor het alles in 1 pakket.

Hoe werkt dat nou precies dat televisie live pauzeren en opnemen?

Alles leuk en aardig, maar hoe gaat het nou in z’n werk? Als u gebruik wilt maken van televisie live opnemen alsmede het live pauzeren van de televisie doet u dit via een harddisk recorder. U krijgt dus een klein kastje thuis gestuurd waarmee u dit allemaal kunt doen. De harddisk recorder sluit u vervolgens heel makkelijk aan op uw televisie en u kunt direct beginnen met het gebruik maken van de dienst. U kunt gemakkelijk voor tientallen uren aan televisie opnemen en dat allemaal met slechts een handeling. Kijk dus snel bij de provider waar u interesse in heeft hoeveel zij voor deze dienst berekenen.

This entry was posted in Berichten and tagged , , , . Bookmark the permalink.