Interactieve televisie

U kent de term interactieve tv hoogstwaarschijnlijk wel, maar in het geval u niet helemaal weet wat dit nu precies is en wat nu precies de veranderingen zijn ten opzichte van digitale tv zullen we dat in dit artikel even zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen.

Mogelijkheden met interactieve tv

Wat er met interactieve tv allemaal mogelijk is is ongelooflijk. Met interactieve tv wordt comfort weer naar een nieuwe level gebracht. Waar interactieve tv bekend om staat is het kunnen pauzeren van live televisie. Dit betekent dat wanneer u een telefoontje krijgt tijdens uw lievelingsfilm u deze gewoon kunt beantwoorden, want u bent in staat om de televisie op pauze te zetten met interactieve tv. Uiteraard laat de beeldkwaliteit van interactieve tv ook niks te wensen over.

Met interactieve tv kunt u ook eenvoudig programma’s opnemen. Voor slechts een klein bedrag per maand extra heeft u al de beschikking over interactieve tv. Interactieve tv wordt bij alles in 1 pakketten niet standaard meegeleverd, dus indien u er gebruik van wilt maken zult u dit als extra optie moeten toevoegen aan uw pakket. De kosten zijn bij sommige providers een eenmalige bijdrage, waar andere providers een paar euro per maand bovenop het pakket rekenen.

This entry was posted in Berichten and tagged , , , . Bookmark the permalink.