Hoe kunnen de verschillen zo groot zijn?

Het mag duidelijk zijn dat we deze website niet zomaar hebben opgezet. Een alles in 1 pakket vergelijken is ontzettend handig, want dit kan alleen al per maand genoeg geld schelen om het de vergelijking waard te maken. De verschillen zijn groot en dit betekent dat u nu al misschien onbewust veel te veel geld betaalt voor een dienst die veel goedkoper kan.

Het verschil tussen de nummer 1 en 10 in de lijst is bijvoorbeeld 15 euro en 5 cent, en dat is op maandbasis. Dan kunt u nagaan hoeveel u op jaarbasis wel niet overhoudt als u bijvoorbeeld nu bij Vodafone zou zitten en de overstap maakt naar T-Mobile.

Als mensen zien dat een provider zoveel goedkoper is dan een ander zijn ze geneigd om een beetje sceptisch hiernaar te kijken en te denken dat er bijna wel iets mis moet zijn met T-Mobile dat ze het alles in 1 pakket tegen zo’n lage prijs aanbieden. Toch is dit niet het geval. Voorheen hield T-Mobile zich natuurlijk hoofdzakelijk bezig met telefonie, maar sinds ze het internetbedrijf Online hebben overgenomen zijn ze dus ook in staat om alles in 1 pakketten aan de consument aan te bieden. En niet onverdienstelijk naar onze mening.

T-Mobile heeft dus de diensten in eigen beheer en hoeft geen beroep te doen op andere providers. Overigens geldt dit voor bijna alle providers, maar toch ziet T-Mobile de mogelijkheid om de prijs een stuk lager te houden dan de concurrentie.

Het is natuurlijk maar net waar u naar op zoek bent, zoals u ook kon lezen in het stuk over ‘Wat is het beste pakket?‘. Wij vinden persoonlijk namelijk dat UPC, ondanks dat ze wat duurder zijn dan de goedkoopste provider T-Mobile, zeer goede diensten leveren en dat er ook een zeer uitgebreide keuze bestaat in wat de consument kan kiezen. Uiteraard zou het aantrekkelijker zijn om bij UPC een alles in 1 pakket af te sluiten als ze de prijs wat naar beneden zouden bijstellen, maar dat zien we ze niet zo gauw doen.

Het is nou eenmaal zo dat de ene provider zijn alles in 1 pakket goedkoper aanbiedt dan de ander. Dit hoeft niet per se te betekenen dat er veel verschil in kwaliteit zit, maar zij vinden dat ze dat ervoor kunnen vragen. Ga daarom dus ook altijd vergelijken.

This entry was posted in Berichten and tagged , , , , . Bookmark the permalink.