Digitenne

Veel mensen ervaren al de gemakken van Digitenne. Het nadeel van Digitenne is dat het alleen maar om televisie gaat natuurlijk en dat de meeste mensen toch ook behoefte hebben aan internet en telefonie. Om dit allemaal apart af te sluiten kan de diensten duurder maken dan nodig is. Dat neemt overigens niet weg dat televisie met Digitenne wel zeer goedkoop is en daarnaast ook handig.

Televisie kijken met Digitenne

Voor nog geen 10 euro per maand kunt u al televisie kijken met Digitenne. Dit is vanzelfsprekend niet duur. Omdat Digitenne niet werkt met kabels is het heel erg gemakkelijk voor iedereen om te installeren. Daarnaast is het ook makkelijk om het op verschillende televisies in huis te krijgen zonder door het hele huis kabels te hoeven trekken, wat voor veel mensen echt een nachtmerrie is.

Het enige wat u nodig heeft om gebruik te kunnen maken van Digitenne is de tv-ontvanger. Met de tv-ontvanger kunt u al direct televisie kijken met Digitenne. Voor de tv-ontvanger hoeft u niks extra’s te betalen, maar let er wel op dat de tv-ontvanger wel eigendom blijft van KPN. Stopt u dus op een bepaald moment met Digitenne, dan wil KPN de tv-ontvanger terug hebben. Ga er dus netjes mee om, want als u de tv-ontvanger niet in goede staat terugstuurt kunnen hiervoor wel kosten worden gerekend.

Zoals gezegd komt Digitenne niet in een alles in 1 pakket, dus als u naar een alles in 1 pakket op zoek bent is dit wellicht niet voor u weggelegd.

This entry was posted in Berichten and tagged , , . Bookmark the permalink.